Vrachtwagen

 1. Home
 2. chevron_right
 3. Vrachtwagen

Stickers en reclame op de vrachtwagen?

Vrachtauto voorzien van stickers?
Wij beletteren vrachtwagens van enkele tekstregels tot volledige bestickering rondom.

Hier zie je 4 prijzen voor een indicatie van wat het voor jou gaat kosten.

Waarom AutoStickerTotaal?

 • 6 dagen per week bereikbaar
 • De snelste van Nederland
 • De goedkoopste van Nederland
 • Alles in eigen beheer geproduceerd
 • Folie met lak-veilige lijm
 • Vervangend vervoer beschikbaar
 • Vaak ook klaar terwijl u wacht
 • Bij u op locatie plakken

Waarom vrachtwagenreclame?

Door heldere vrachtwagenreclame met bijvoorbeeld jullie huisstijl zal de vrachtwagen met de stickers herkenbaar worden. De vrachtauto zal herkenbaar worden voor bestaande klanten en aanzetten tot nieuwe aanvragen! Heb jij een professionele website? Dan gaan mensen vaak eerst op internet je bedrijf opzoeken. Vrachtwagenreclame is meer dan een paar stickers plakken!

Waar denken wij aan?

Tijdens het ontwerp van elke vrachtwagen, bekijken wij altijd welke reclame goed zichtbaar is als de vrachtwagen rijdt. Maar ook welke reclame van belang is als de vrachtwagen stilstaat in bijvoorbeeld het donker. We bekijken welke reclame opmaak zorgt dat wagen precies zo opvalt in de massa dat het de aandacht trekt van mensen.

 Vrachtautoreclame – Ontwerpen

AutoStickerTotaal voorziet jouw vrachtauto van reclame. Reclame op de deuren, motorkap, achterraam, achterdeuren, bumpers en zelfs op het dak! Waar jij de reclame ook wilt, wij plakken de reclame op jouw vrachtwagen. Wij maken reclame voor op vrachtwagens die blijft plakken. Wij denken mee met jouw idee voor een perfect eindresultaat! Heb je geen ontwerp van de vrachtwagen? Geen probleem, samen met ons maken we het perfect ontwerp voor de vrachtwagen. Wij zijn oprecht betrokken!

Vrachtwagen Stickers – Plakken

Stickers voor op de vrachtwagen plakken wij volledig in eigen beheer. Elke vrachtwagensticker is van hoogwaardige kwaliteit en zal zich voor lange tijd hechten aan de vrachtauto. De stickers zijn voorzien van een lak-vriendelijke lijmlaag, zo heb je geen problemen als de stickers er wee na een aantal jaren worden afgehaald. De stickers zijn hierdoor ideaal voor reclame op lease vrachtauto’s, of lease trailers.

Vrachtwagen Belettering

De vrachtauto voorzien van belettering is een duurzame keuze als het gaat om reclame maken op de vrachtwagen. Zowel de trekker als de oplegger kan worden voorzien van belettering. Vrachtwagen belettering kan zo groot en zo breed worden geplakt als nodig is. Ook op zeil zijn onze stickers de beste oplossing en tevens veiligste stickers als het gaat om het zeil. Geen agressieve lijmlagen of andere chemische resten die gaan irriteren op de lak of het zeil.Waarom kiezen voor Auto Sticker Totaal?

Reclame en stickers – De Snelste

Wij beplakken binnen no-time de vrachtwagen met de reclame die jij wilt! Dankzij de grote voorraad bij AutoStickerTotaal kan de vrachtauto binnen enkele uren tot enkele dagen worden voorzien van stickers, ideaal als je haast hebt! Zelfs op zaterdag en zondag zijn wij voor vrachtwagen bestickering en reclame geopend!

Reclame en Stickers – De Goedkoopste

De laagste prijzen voor vrachtwagen reclame en andere soorten vrachtwagenbelettering vind je bij AutoStickerTotaal. We zijn de goedkoopste van Nederland! Geloof je ons niet? Stuur gerust een scherpe offerte van de concurrent naar ons toe en wij doen je een concurrerend tegenvoorstel! 

Altijd geopend! – Beste bereikbaar

Wij zijn altijd bereikbaar! 7 dagen per week, ja ook in het weekend, wij zijn gewoon bereikbaar op zaterdag en zondag! Wel zo prettig voor de drukke en hardwerkende mensen. En met bereikbaar bedoelen we niet, we nemen alleen de telefoon op. Met bereikbaar bedoelen we, dat je daadwerkelijk ook op zaterdag en zondag je vrachtwagen kan laten bestickeren door ons!

Call Now Button