Carwrappen: mooi en makkelijk

Stel, je hebt de perfecte occasion gezien. Alleen…de kleur! Je ziet jezelf echt niet in een kanariegele Mini rijden. Laat je dit droomautootje daarom aan je voorbij gaan? Niet nodig! Met carwrapping is het probleem zo opgelost. Carwrapping is niet alleen geschikt voor particulieren: je kunt deze vorm van bestickering ook prima gebruiken op de auto van de zaak.

 

Wat is carwrapping?

Carwrapping, ook wel carwrappen genoemd, is het geheel beplakken van de auto met een dunne laag vinyl. Deze techniek wordt tegenwoordig vaak toegepast, en dat is niet zo vreemd: carwrappen kent een hoop voordelen:

  • Het laagje vinyl beschermt de lak van de auto tegen krassen, zonlicht en bijtende stoffen. Fijn voor de restwaarde van je karretje!
  • Carwrappen kan in iedere gewenste kleur. Zo tover je je kanariegele Mini in no-time om in bijvoorbeeld een sjiek, glimmend zwart model.
  • Het vinyl is gemakkelijk te verwijderen, zodat je nergens permanent aan vastzit. Er blijven geen lijmresten achter en de originele lak wordt (mits deze goed in goede staat is) niet beschadigd.
  • Van carwrapping heb je lang plezier: afhankelijk van het soort folie gaat het product gemiddeld zo’n 6 jaar mee.

 

Carwrappen: particulier of zakelijk

Iedereen kan zijn auto laten wrappen. Of het nu gaat om één personenauto of om een heel wagenpark: het kan allemaal. Carwrapping kan in één kleur, maar is ook bijzonder geschikt om je wagen van top tot teen om te toveren in een rijdend visitekaartje of logo. Een uitstekende marketingtechniek die 24 uur per dag opvalt! Heb je nog geen logo of reclametekst, dan kunnen we je bij AutoStickerTotaal helpen met het design. We hebben daarvoor een speciale ontwerpstudio. Overigens is de carwrapping-techniek ook geschikt voor bestelwagens, vrachtwagens, motoren, aanhangers of caravans.

 

Wat kost carwrappen?

Je auto volledig laten beplakken hoeft echt geen rib uit je lijf te kosten. Het uiteindelijke bedrag hangt natuurlijk af van het formaat auto en je wensen wat betreft kleur, ontwerp en materiaal. Om je een indruk te geven: een gemiddelde personenauto laten wrappen kost rond de 1000 euro. Voor bestelbusjes en vrachtwagens zullen de kosten wat hoger zijn. Je auto over laten spuiten is vaak prijziger en ook nog eens definitief. Bovendien geeft overspuiten geen bescherming tegen verkleuring, krassen of steenslag.

 

Don’t try this at home

Carwrappen lijkt misschien makkelijk, en op internet kun je verschillende soorten folie kopen om thuis mee aan de slag te gaan. Een advies: doe dit niet. Voor carwrapping is een speciale techniek vereist. Heb je deze niet onder de knie, dan kan dat gevolgen hebben voor het eindresultaat. Kreukels, hobbels, luchtbellen en andere oneffenheden heb je zo te pakken als je niet weet wat je doet. En zie het folie dan nog maar eens strak om je auto heen te krijgen! Laat je auto dus altijd beplakken door een professioneel bedrijf dat werkt met de beste materialen en gereedschappen. Dat hoeft geen weken te duren: bij AutoStickerTotaal is je auto binnen een dag klaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Call Now Button