Carwrap

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Carwrap

Car wrap auto audi print - Auto Sticker Totaal - 01Wat is car wrapping?

Car wrapping is het inpakken van een auto. De techniek wordt veel gebruikt om auto’s, bestelbussen en vrachtwagens te veranderen in een reclameobject. Car wrapping is er ook voor particulieren. Dan praat je over het stylen van een auto. De car wrap techniek voor auto’s heeft zich snel ontwikkeld. Je kan tegenwoordig elk voertuig precies laten wrappen zoals jij wilt. Wrap in 1 kleur, meerdere kleuren of met een compleet eigen print.

 

Auto Sticker Totaal, car wrap specialist!

Wij zijn gespecialiseerd in het car wrappen van voertuigen. Wij zijn door de jaren heen zeer ervaren met het wrappen van auto’s. Dankzij de vele jaren ervaring is geen aanvraag te gek. En wij werken natuurlijk met professionele gereedschappen voor het car wrappen. Zo werken wij efficiënter, is de prijs scherper en de kwaliteit optimaal, allemaal voor jou! Dit zorgt er ook voor dat je voertuig niet weken ‘weg is’.

[vc_btn title=”DIRECT EEN CAR WRAP PRIJS?” color=”black” size=”sm” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fautostickertotaal.nl%2Fcarwrap-prijzen%2F|||”]

Hoe werkt car wrapping?

Samen met ons kom je tot een carwrap ontwerp. Dit kan zijn een nieuwe kleur in hoogglans of mat. Maar je kunt ook kiezen voor een volledig eigen ontwerp. Dit wordt vervolgens geprint op hoogwaardige car wrap folie.

Een kleur kan je kiezen via onze kleurenwaaier, kom gerust bij ons langs in Driebergen (bij Utrecht) om jouw nieuwe kleur te bekijken en te voelen. We hebben zelfs folies met een reliëf van bijvoorbeeld een slangenhuid.

De auto’s worden door ons vakkundig geplakt op jouw voertuig. Vaak is de auto binnen 1-2 dagen weer klaar voor gebruik. De tijdsduur is deels afhankelijk van de grootte en de vorm van het voertuig.

Carwrap en de RDW?

Als u de kleur van uw personenauto of bedrijfsauto (waarbij de kleur op het kentekenbewijs staat) wilt wijzigen, dan moet u de nieuwe kleur doorgeven aan de RDW. Voor andere voertuigen hoeft dit niet, omdat de kleur daarvan niet op het kentekenbewijs staat. Ook als u de auto of de bedrijfsauto tijdelijk een andere kleur geeft (carwrappen), moet u dat aan de RDW doorgeven. De RDW past dan gratis de kleur op het kentekenbewijs aan. De gegevens op het kentekenbewijs en de gegevens van het voertuig moeten volgens de wet overeenkomen. Bron: www.rdw.nl 

[vc_single_image image=”2058″ img_size=”large” onclick=”link_image”]

Origineel witte bestelauto voorzien van full-color car wrap print.

[vc_single_image image=”2056″ img_size=”large” onclick=”link_image”]

Complete carwrap van deze Audi met unieke print!

[vc_single_image image=”2059″ img_size=”large” onclick=”link_image”]

Mercedes C-klasse voorzien van een matte car wrap folie.

Vragen? Neem gerust contact op.

Auto Sticker Totaal

Bel ons: 030-2271427  / 7 dagen per week bereikbaar!

Direct een prijs voor car wrap? – klik hier –

Call Now Button