Bestelbus reclame

Bestelbus reclame?

Wil jij jouw bestelbus voorzien van jouw reclame?

Bestelbus voorzien van reclame? Wij voorzien elke bestelbus van reclame, van enkele tekstregels tot volledige reclame rondom!

Hier zie je de 6 voertuigen die wij voorzien van reclame met een indicatie van wat het voor jou gaat kosten.
Staat jouw voertuig er niet tussen? Bel of mail ons even, wij sturen binnen 1 dag de actuele prijs toe!

Bestelbus reclame

Bij Auto Sticker Totaal kan je alles laten voorzien van reclame, denk aan:

  • Auto reclame
  • Bedrijfsauto reclame
  • Bedrijfsbus reclame
  • Bedrijfsbus reclame
  • Bestelbus reclame
  • Vrachtbus reclame
  • Marktbus / verkoopbus reclame
  • Koelbus reclame
  • Of welk ander voertuig u ook wilt laten voorzien van reclame

Bestelbus voorzien van reclame?

Jouw auto, bedrijfsauto, vrachtbus, aanhanger, verkoopbus, koelbus of andere bus die je wilt voorzien van reclame? Wij voorzien deze buss van reclame, professioneel en snel! Door heldere reclame met bijvoorbeeld jouw huisstijl, wordt de bestelbus herkenbaar voor anderen. Wij denken tijdens het ontwerp van reclame voor jouw bestelbus wat wel en niet goed gezien wordt als je onderweg bent. We kijken welke reclame juist goed zichtbaar moet zijn, ook in het donker of welke reclame juist opvalt als je bestelbus stilstaat tijdens bijvoorbeeld het laden en lossen. Door te kiezen van de juiste plek, grootte en kleuren van de reclame, komt jouw bestelbus altijd goed en herkenbaar in beeld bij de andere weggebruikers!

We maken een aantal bestelbus reclame ontwerpen op basis van je wensen zodat je een beeld krijgt van wat er mogelijk is als wij jouw bestelbus voorzien van reclame. Als wij weten welke van de reclameontwerpen jij het beste vindt, zullen wij de bestelbus reclame verder gaan uitwerken om daarna jouw bestelbus te kunnen voorzien van reclame.

Bestelbus reclame nodig en nog geen ontwerp?

Wil jij je bestelbus voorzien van reclame, maar heb je nog helemaal geen ontwerp voor jouw bestelbus? Of heb je wel een idee voor het ontwerp maar is het niet geschikt voor onze reclameapparatuur (omdat het bijvoorbeeld nog een kladje is op papier)? AutoStickerTotaal kan jouw idee voor bestelbus reclame volledig uitwerken zodat het precies past op jouw bestelbus.

Onze ontwerpstudio beschikt over een de meeste complete database met tekeningen (vector-tekeningen) van auto’s, bussen, bestelbuss en vrachtbuss. Elk merk, type, bouwjaar, van elk voertuig kunnen wij ontwerpen op schaal! Dit is de eerste stap voor de reclame op jouw bestelbus.

Bestelbus reclame?

AutoStickerTotaal!

De bestelbus reclame van AutoStickerTotaal.nl wordt in eigen beheer geproduceerd, hierdoor is AutoStickerTotaal extra snel en flexibel! Ben je nog niet helemaal zeker over alles? Wij kunnen je vrijblijvend adviseren en een passende stijl ontwerpen.

Altijd in hoge resolutie, dus altijd scherp!

AutoStickerTotaal gaat voor originaliteit en reclame voor de meest scherpe prijs!
Maak een afspraak en wij laten je de mogelijkheden zien die bij jou passen.

Call Now Button