Waarom autostickers

Je auto stickeren is meer dan alleen zo’n zelfklevend plaatje van Texel of een andere vakantiebestemming op je bumper plakken. Tegenwoordig kun je je auto van dak tot wieldop laten verfraaien met stickers. Maar waarom zou je? AutoStickerTotaal geeft je vier redenen waarom auto stickeren een goed idee is.

Autostickers als persoonlijke touch

Natuurlijk is je auto zo ook al leuk. Maar eerlijk is eerlijk: als je over de snelweg rijdt, zijn er honderden wagens die er precies zo uitzien. Met autostickers breng je daar verandering in en geef je elke saaie auto een persoonlijk accent. Zo val je lekker op in het verkeer en hoef je in de parkeergarage nooit meer lang te zoeken naar je voiture. De mogelijkheden van autostickers zijn eindeloos. Van grappige wimperstickers voor je koplampen tot een opvallende kleur op de portieren, of juist een paar subtiele accenten op de motorkap: alles kan. Leef je uit!

Autostickers als reclame

Waarom zou je je auto niet gebruiken als rijdend reclamebord? Vooral als je vaak onderweg bent en in de file staat, is dit een uitstekende marketingoptie. Maar ook als je gewoon op de parkeerplaats staat, worden autostickers gelezen door voorbijgangers. Zo kun je als ondernemer 24 uur per dag je bedrijf promoten zonder dat het je enige moeite kost. Een prima investering dus! Autostickers kunnen helemaal op maat gemaakt worden. Belettering, logo’s en foto’s kunnen in alle kleuren en formaten op je auto, vrachtwagen of aanhanger worden geplakt. Autostickers zijn altijd een goed idee, of het nu gaat om één auto voor een eenmanszaak of om een heel wagenpark voor een internationaal bedrijf.

Geld verdienen met autostickers

Ben je zelf geen ondernemer, dan kun je altijd nog de zaak van een ander promoten terwijl je autorijdt. Heb je geen bezwaar tegen een advertentiesticker op je portier, raam, motorkap of achterklep? Dan kun je met autostickers een leuk zakcentje verdienen. De verdiensten kunnen oplopen tot zo’n 200 euro per maand, en dat is toch weer mooi meegenomen. Er zijn verschillende bedrijven die bemiddelen in autoreclames; laat je informeren over de mogelijkheden. Overigens zijn autostickers ook weer prima te verwijderen, dus je zit nergens permanent aan vast.

Auto stickeren als lakbescherming

Autostickers zijn prima lakbeschermers. Het dunne laagje van de sticker beschermt de lak van je auto tegen steeninslag, krassende winkelwagentjes of fietssturen, bijtende stoffen in vogelpoep en andere beschadigende factoren. Heb je geen zin in schreeuwerige stickers op je auto? Dat hoeft ook helemaal niet. Er zijn ook transparante autostickers verkrijgbaar die je portieren en motorkap beschermen zonder dat je het ziet. Wil je op ieder onderdeel van je auto een beschermlaag laten aanbrengen, dan is carwrapping een beter idee. Je auto wordt dan helemaal bekleedt met folie.

 

Meer weten over de mogelijkheden van autostickeren of carwrapping?

AutoStickerTotaal helpt je graag op weg!

 

Bereken zelf online hier je prijs

 

 

 

Call Now Button